حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

مرز ترکیه با ارمنستان پس از ۳۰ سال باز شد

مرز ترکیه با ارمنستان پس از ۳۰ سال باز شد وقوع زلزله باعث شد تا پس از حدود ۳۰ سال مقامات ارمنستانی برای ارسال کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه مرز خود با این کشور را باز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اوراسیانت، برای نخستین بار در سه دهه گذشته مقامات ارمنستانی برای ارسال کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه مرز خود با این کشور را باز کردند.

واهان کاستانیان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، در توییتر نوشته است که کامیون‌‌‌‌‌های حامل کمک‌های بشردوستانه از پل بین منطقه ماگارا در ارمنستان با روستای آلیکان، در ترکیه عبور کرده‌اند.

وی گفت: کامیون‌های عبوری از این پل مرزی در حال رفتن به سمت مناطق زلزله‌زده هستند.

ترکیه در زمان جنگ اول قره‌باغ بین ارمنستان و آذربایجان در سال 1993 مرز خود با ایروان را بست، اما پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال 2020 تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط بین ترکیه و ارمنستان دوباره به جریان رسید اما نتایج آن هنوز مشخص نیست.

سردار کلیچ، دیپلمات ارشد ترکیه‌ای و نماینده این کشور در مذاکرات عادی‌سازی روابط با ایروان، می‌گوید که ارمنستان 5 تریلی حامل 100 تن مواد غذایی و دارویی به ترکیه ارسال کرده است. من همواره کمک‌‌‌‌‌های سخاوتمندانه مردم ارمنستان را به یاد خواهم آورد.

اگرچه مقامات ارمنستانی می‌گویند؛ این بازگشایی مرز فقط برای یک بار انجام شده، اما این اقدام امیدها برای باز شدن دائمی آن را دوباره زنده کرده است.

گارو پایلان، نماینده ارمنی‌الاصل پارلمان ترکیه در این باره در توییتر نوشت: بیایید از این فاجعه کمی نتایج مثبت بگیریم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار